Лекар на Вашето семејство

Бул. Партизански Одреди 25-1/1

+38923125299

Најчесто поставувани прашања

ПЗУ Зегин Медика соработува со ФЗОМ во следниве оддели:избор на матичен доктор, лабораториј и Интерно одделение.
Да, можете. Матичниот лекар во Зегин Медика секогаш ги става пациентите на прво место со сеопфатна и ,,evidence-based’’ медицина. Тој модел на работа професионално е поддржан од страна на квалификуван медицински тим. Дијагностичките услуги, матичниот лекар и постоењето на Зегин Аптека под ист покрив, достапни 24-часа, имаат единствена цел - да се збрза и комплетира процесот на вашето лекување.
Одделот за Медицина на Труд издава Лекарски уверенија за вработување и Лекарски уверенија за странство

Контактирајте нè

Адреса: Бул. Партизански Одреди 25-1/1, Скопје
Телефон: +38923125299