Лекар на Вашето семејство

Бул. Партизански Одреди 25-1/1

+38923125299

Професионалниот тим работи со моделот - Cognitive behavior
Најактуелната техника на работа во Британија и САД
  • Психодијагностика

Во прилог на базичниот придонес кој го имаме во нашата поликлиника е обезбедувањето на најновиот , иновативен, уникатен и единствен модел на едукација на деца и родители за здрава исхрана.

ПЗУ Зегин Медика во соработка со серифициран и обучен тим од ZEGIN HEALTHY FOOD почнува со вршење на едукации за здрава исхрана и нејзиното круцијално значење во квалитетниот раст и развој на децата.

Со тоа ние го потегнавме драстичното и експанзивно подобрување на здравиот начин на исхрана и ги поставуваме новите стандарди и идни иницијативи.

Работно време
Понеделник - Петок
07:30 - 15:30
Закажете термин