Лекар на Вашето семејство

Бул. Партизански Одреди 25-1/1

+38923125299

Склучен договор со ФЗО

Интернистичкиот оддел во Зегин Интермедика го претставува сертифициран  медицински тим на здравствени професионалци кои обезбедуваат квалитетна , внимателна и стручна здравствена заштита. Нашиот принцип на работа е базиран врз моделот ,, patient – centered’’ што значи медицинскиот тим врши континуирано следење на вашето здравје во целост.

  • Интернистички прегледи
  • Ехо на абдомен
  • Ехокардиографија
  • Ехо на тироидна жлезда
  • Доплер на каротиди
  • 24 часовен холтер
  • Дензитометрија – прегледи за остеопороза

Интернистичкиот тим ви обезбедува најдобра можна медицинска заштита и одржување на долго и квалитетно здравје.

Нашата експертиза вклучува мониторирање , дијагностицирање , лекување/третман и управување со акутни и хронични болести.

Работно време
Понеделник - Петок
08:00 - 16:00
Закажете термин