Лекар на Вашето семејство

Бул. Партизански Одреди 25-1/1

+38923125299

Д-р Димитриеска Маја

Доктор по општа медицина

Д-р Димитриеска Маја е доктор по општа медицина во „ПЗУ Поликлиника Зегин Медика“. Во стручниот кадар на поликлиниката е од 2018 година.

Високото образование го има завршено во 2017 година на Медицински факултет при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје.

Д-р Димитриеска Маја има остварено активно учество во врвни истражувачки проекти и студии. Нејзиното знаење и посветеност во медицината и имаат донесено значајни сертификати: