Добре дојдовте во Зегин Медика

Вашето здравје е најважно! Зачувајте го најдобро во нашата поликлиника.

Работно време:
Понеделник-Петок
07:00-17:00

Mисија

Мисијата на Зегин Клиника е да обезбедиме исклучително грижлив и сочувствителен персонал, кој ќе овозможи секој пациент да се чувствува како дома и да биде  згрижен во сите фази од животот.

Вие сте во добри раце

Се трудиме постојано да нудиме релаксиран амбиент и посветен персонал со цел секој пациент да се чувствува удобно и среќно.

Оддели

Локација


Лоцирани во срцето на градот, Зегин Медика е вистински state-of-art медицински центар кој се стреми кон својата посветеност да обезбеди  сеопфатни здравствени услуги за жителите.

Најчесто поставувани прашања

ПЗУ Зегин Медика - соработува со ФЗОМ- има матичен доктор кој исклучиво работи со ФЗОМ , лабораторијата има исто договор со ФЗОМ и Интерно одделение има договор со ФЗОМ
Да, можете. Матичниот лекар во Зегин Медика секогаш ги става пациентите на прво место со сеопфатна и ,,evidence-based’’ медицина. Тој модел на работа професионално е поддржан од страна на квалификуван медицински тим. Дијагностичките услуги, матичниот лекар и постоењето на Зегин Аптека под ист покрив, достапни 24-часа, имаат единствена цел - да се збрза и комплетира процесот на вашето лекување.
Да. Одделот за Медицина на Труд издава Лекарски уверенија за вработување и Лекарски уверенија за странство.

Сведоштва

Виртуелна тура

Најнови статии

Препонска кила, ингвинална хернија или брух

Препонска кила, ингвинална хернија или брух

Препонска кила, ингвинална хернија или брух се јавува кога мекото ткиво, кое е дел од мембраната на делот од цревата,…

Репаративна и регенеративна стоматологија

Репаративна и регенеративна стоматологија

Динамичниот живот, стресот, промените на  навиките во исхраната влијаат на нашето здравје. Прематурниот губиток на заби и парадонтопатијата, сеуште се…