Лекар на Вашето семејство

Бул. Партизански Одреди 25-1/1

+38923125299

Закажете Преглед

Вашето барање ќе биде испроцесирано и доставено до нашиот Деск за прием!

Ви Благодариме!

Следете не

Бидете дел од социјалната мрежа на Зегин Медика