Лекар на Вашето семејство

Бул. Партизански Одреди 25-1/1

+38923125299

ПЗУ Поликлиника Зегин Медика и Зегин Интермедика

Здравствена установа која обезбедува целосни здравствени прегледи и специјалистички здравствени услуги за сите оние кои сакаат професионалност, удобност, ефикасност како и дискретност!

Нашата локација на бул.Партизански Одреди 25/1 значи лесен и брз пристап, а во исто време и пристап до водечки медицински професионален тим. Поликлиника Зегин Медика има долга историја на здравствена дејност почнувајќи 1998год, со извонреден континуитет и квалитет на здравствена заштита благодарејќи на Др.Верица Механџиска специјалист по медицина на труд, директор и доктор во поликлиниката.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider