Лекар на Вашето семејство

Бул. Партизански Одреди 25-1/1

+38923125299

Современ ехо апарат со многу голема прецизност во дијагностицирањето. Апаратот овозможува напредно ниво на дијагностички процедури. General Electric – GE healthcare модел Logiq V2  претставува интелигентен ехо апарат со кој  квалитетот на услугата на пациентите е на извонредно ниво.

Овој ехо апарат е во комплет со 4C-RS конвексна сонда и  L6-12-RS линеарна сонда со кои  се добиваат детални информации и со кој се овозможува одличен квалитет на слика со квантификација на параметрите и извонредна клиничка изведба и обработка на податоците.

  • ехо на абдомен (хепар, слезина, панкреас, жолчно кесе, бубрези,мочен меур, аорта )
  • ехо на тироидна жлезда
  • ехо на дојки
  • ехо на простата
  • ехо на каротиди