Лекар на Вашето семејство

Бул. Партизански Одреди 25-1/1

+38923125299

Аудиометарот Otometrics Madsen Xeta ги нуди најбараните функции при работа вклучувајќи преносливост, ефикасност, брзина, флексибилни поставки и интуитивна употреба. Поврзан со OTOSuite Audiometry софтвер овозможуваат брзо и прецизно дијагностичко тестирање на воздушна и коскена спроводливост и контралатерално маскирање со Masking Assistant.

Автоматските режими ги одржуваат највисоките професионални стандарди. Неговиот интуитивен распоред овозможува флексибилно складирање на податоци од многу пациенти како и управување со податоци и извештаи. Има голем избор на различни специјални тестови како што се ABLB и SISI STENGER.

За време на испитувањето со помош на индикаторските светла е овозможен директен пристап и брз преглед на пациентот.