Лекар на Вашето семејство

Бул. Партизански Одреди 25-1/1

+38923125299

Со комплетно отворен систем кој е лесно да се програмира, Chemwell 2910 е издржлив, точен и прецизен, задоволувајќи ги потребите на поголемите лаборатории.

Chemwell 2910 врши биохемиски анализи во ленти со микробунари со користење на стандард.

Опремен со 27 позициони реагренси и 96 примероци овозможува можност за континуирани испитувања без интервенција до 200 тестови на час. Издржливоста, флексибилноста, прецизноста и економичното дизајнирање на Chemwell 2910 го прават идеален анализатор за да ги задоволат потребите на високофреквентните лаборатории.

Конфигурации:

  • Отворен систем за процесирање на анализи на ELISA базирани на Microwell
  • 8 филтри со опсег од 340nm до 700nm
  • Вграден филтер за миење садови, миксер и инкубација
  • Сонда со сензор за мерење течност од нерѓосувачки челик
  • Кориснички уредувач на софрвер за уредување проба на корисникот
  • Компатибилен со LIS, базата на податоци за пациенти складира тест резултати
  • Повеќе од 2000 инсталации низ целиот свет
  • Ефикасна и ефективна резервна копија од поддршката за корисници на CPC.
Chemwell 2910